Skip to content Skip to footer
Binnenkort

9 December
Winterfestival

Op 9 december 2023 wordt het Vlearmoesplein opnieuw betoverd en transformeert het in een bruisend winterfestival. Terugkijkend op het succes van vorig jaar, belooft deze nieuwe editie nog meer magie en feestvreugde voor alle bezoekers, jong en oud.

Overdag kunnen kinderen hun hart ophalen op het plein, waar een scala aan activiteiten op hen wacht. Van spannende attracties tot creatieve workshops, er valt van alles te beleven in dit winterse wonderland. En natuurlijk mag de kerstmarkt niet ontbreken, waar je kunt snuffelen tussen kraampjes vol ambachtelijke lekkernijen en unieke cadeau-ideeën.

Maar wat dit festival echt bijzonder maakt, is de unieke toevoeging van een betoverende iglo. ‘s Avonds verandert deze adembenemende structuur in dé hotspot voor een onvergetelijk feest. Stap binnen en laat je meevoeren op de opzwepende beats van onze getalenteerde DJ’s. Maar dat is nog niet alles! In de gezellige en sfeervolle Bar de Scheve Schaats kun je genieten van een spectaculair live optreden van een energieke band. Laat je betoveren door hun muzikaliteit en geniet van een onvergetelijke avond vol livemuziek.

Of je nu wilt genieten van de gezelligheid met je familie, op zoek bent naar bijzondere kerstcadeaus, wilt dansen op de beats van de DJ’s, of wilt wegdromen bij het live optreden van de band in Bar de Scheve Schaats, het winterfestival op 9 december 2023 belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Noteer deze datum alvast in je agenda en bereid je voor op een betoverende dag en nacht vol plezier en verrassingen. We zien je graag op het Vlearmoesplein, waar het winterse sprookje tot leven komt!

Want to get updates?

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Contact

Vragen?

Heb je een vraag, we helpen je graag! De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord in de FAQ. Kun je het antwoord niet vinden of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Adres

Nederland —Vlearmoesplein7161 HZ, Neede

Contactgegevens